FOTOGRAFIE

Portfolio

Bruiloft

Voor bruids reportages moet u bij Laura zijn, zij heeft al vele shoots gedaan. Laura houdt alles scherp in de gaten en heeft oog voor details, zij maakt vooraf een afspraak met u om alles door te nemen om zo uw onvergetelijke dag in beeld te brengen.

Portretten

Portret fotografie doen wij beiden, dat kan bij ons thuis in onze kleine studio, maar ook buiten of op speciale plaatsen, waar u een herrinering aan heeft. Ook bij u thuis kunnen wij een reportage maken, alles is bespreekbaar. Wij fotograferen kinderen, dieren, modellen * u bepaald wat u wilt. * model fotografie, kan zijn mode, bikini, lingerie,bedekt naakt en naakt, hierbij mag u altijd iemand meenemen, en bij bedekt naakt en naakt vragen wij om legitimatie, dit doen wij niet onder de 18 jaar, en met contract.

Bloemen

Ook wandelen wij wel eens door de natuur, om mooie plaatjes te schieten. Steden en nacht fotografie doen wij ook wel eens en uiteraard op onze vakantie’s worden veel foto’s gemaakt. Concert The Zipps, een Dordtse nederbeat groep die 50 jaar bestaat, geven hun laatste optreden in de Bibelot in Dordrecht. zij brengen daar nummers ten gehore zoals Highway Gambler Kicks and Chicks. Zij treden op in de orgimnele bezetting, 70 jarige die nog steeds Rocken.
DFSDO

© Copyright dfsdo 2018

Hier uw reportage
Hier uw reportage
Hier uw reportage
website security